Sursød kalkun
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
spsk
Madolie
300
g
Kalkunkød "skåret i strimler"
150
g
Gulerod / Gulerødder "små"
150
g
Babymajs
100
g
Sukkerærter "eller slikærter"
1
stk
Peberfrugt "rød, befriet for kerner og skåret i skiver"
225
g
Bønnespirer
1
stk
Appelsin "reven skal og saft heraf"
3
spsk
Soya / soja / soyasauce
1
tsk
Klar honning
2
tsk
Majsmel
2
fed
Hvidløg "finthakkede"
Tilbehør: ris eller nudler
Fremgangsmåde
Varm olien i en wok eller pande og steg kalkunkødet i 3 min., under omrøring, til det har fået farve.
Hæld gulerødder, majs, ærter og peberfrugt i og steg dem i 4 min. Rør bønnespirerne i.
Rør appelsinskal, saft, soja, honning, majsmel og hvidløg sammen. Hæld det i wokken og lad det boble, under omrøring, til saucen er kogt lidt ind.
Server med ris eller nudler.
Søgeord: sursød, kalkun, opskrift, hovedret, mad, kalkunkød, ris, nudler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Grill egnet
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
sursød, kalkun, opskrift, hovedret, mad, kalkunkød, ris, nudler
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Grill egnet
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
sursød, kalkun, opskrift, hovedret, mad, kalkunkød, ris, nudler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sursoed-kalkun/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sursoed-kalkun/