Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sursød kalkun

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
spsk
Madolie
300
g
Kalkunkød "skåret i strimler"
skåret i strimler
150
g
Gulerod / Gulerødder "små"
små
150
g
Babymajs
100
g
Sukkerærter "eller slikærter"
eller slikærter
1
stk
Peberfrugt "rød, befriet for kerner og skåret i skiver"
rød, befriet for kerner og skåret i skiver
225
g
Bønnespirer
1
stk
Appelsin "reven skal og saft heraf"
reven skal og saft heraf
3
spsk
Soya / soja / soyasauce
1
tsk
Klar honning
2
tsk
Majsmel
2
fed
Hvidløg "finthakkede"
finthakkede

Tilbehør: ris eller nudler

Fremgangsmåde

Varm olien i en wok eller pande og steg kalkunkødet i 3 min., under omrøring, til det har fået farve.

Hæld gulerødder, majs, ærter og peberfrugt i og steg dem i 4 min. Rør bønnespirerne i.

Rør appelsinskal, saft, soja, honning, majsmel og hvidløg sammen. Hæld det i wokken og lad det boble, under omrøring, til saucen er kogt lidt ind.

Server med ris eller nudler.



Søgeord: sursød, kalkun, opskrift, hovedret, mad, kalkunkød, ris, nudler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Grill egnet

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
sursød, kalkun, opskrift, hovedret, mad, kalkunkød, ris, nudler
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her