Logo
www.mad-og-drikke.dk

Stuvet hvidkål

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
800
g
Hvidkål
15
g
Smør
15
g
Hvedemel
2
dl
Sødmælk
0,5 - 1
dl
Fløde
Salt
Peber
Muskatnød "revet"
revet
Persille "hakket"
hakket

Fremgangsmåde

Snit hvidkålen og kog den i saltet vand i 8 min. Hæld vandet fra og kom smør i gryden. Afbag med mel og spæd med mælk, til det jævner. Kom kålen tilbage og kom evt. lidt kogevand og fløde ved, til det har den rette konsistens.

Smag til med salt, peber og muskat. Server drysset med hakket persille.



Søgeord: stuvet, hvidkål, tilbehør, kål, muskatnød, mad, persille, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
stuvet, hvidkål, tilbehør, kål, muskatnød, mad, persille, opskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her