Stuvet hvidkål
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
800
g
Hvidkål
15
g
Smør
15
g
Hvedemel
2
dl
Sødmælk
0,5 - 1
dl
Fløde
Salt
Peber
Muskatnød "revet"
Persille "hakket"
Fremgangsmåde
Snit hvidkålen og kog den i saltet vand i 8 min. Hæld vandet fra og kom smør i gryden. Afbag med mel og spæd med mælk, til det jævner. Kom kålen tilbage og kom evt. lidt kogevand og fløde ved, til det har den rette konsistens.
Smag til med salt, peber og muskat. Server drysset med hakket persille.
Søgeord: stuvet, hvidkål, tilbehør, kål, muskatnød, mad, persille, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
stuvet, hvidkål, tilbehør, kål, muskatnød, mad, persille, opskrifter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
stuvet, hvidkål, tilbehør, kål, muskatnød, mad, persille, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stuvet-hvidkaal/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/stuvet-hvidkaal/