Logo
www.mad-og-drikke.dk

Strutter

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 16 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
25
g
Gær
2,5
dl
Mælk "lunken"
lunken
1 - 2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Salt
450
g
Mel "ca."
ca.
Pensling
Æg "sammenpisket"
sammenpisket

Fremgangsmåde
Udrør gæren i mælken. Bland sukker, salt og ca. 1/3 af melet i. Rør margarinen i og tilsæt mere mel. Ælt dejen igennem på et mel drysset bord, til den slipper hænderne og er blank og glat. Dæk dejen med en omvendt skål og lad den hæve lunt til dobbelt størrelse 1/2-1 time.

Slå dejen ned, rul den til en pølse og skær den ud i ca. 16 lige store stykker. Tril dejen til boller - klip et dybt kryds i hver bolle, så der fremkommer fire spidser. Sæt bollerne på plade med bagepapir med krydset ned mod pladen. I Træk spidserne ud til hver sit hjørne og tryk dem fast mod pladen. Spidserne må ikke være for tynde. Tildæk strutterne med bradepanden og efter hæv dem lunt ca. 20 min.

Bag ved 200 grader i ca. 12-14 min. Afkøl på bagerist.


Søgeord: strutter, juleopskrifter, kager, jul
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Bagværk , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
strutter, juleopskrifter, kager, jul
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her