Logo
www.mad-og-drikke.dk

Stockholmersild

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
6 - 8
stk
Kryddersildefileter "små"
små
1
dl
Vineddike
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
Sennepsdressing
2
spsk
Slotssennep "eller dijonsennep"
eller dijonsennep
0,75
cl
Olie
1
dl
Fløde "13 %"
13 %
1 - 2
spsk
Brun/mørk farin / puddersukker
2
tsk
Fennikel "stødt"
stødt
0,5
dl
Vineddike
3 - 4
spsk
Dild "fintskåret"
fintskåret

Gode til en julefrokost.

Fremgangsmåde
Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, og hver sild deles i 2 stykker og lægges i en halvdyb skål.
Vineddike og sukker får et let opkog, afkøles og hældes over sildene, som nu skal trække i marinaden et par timer.

Til sennepsdressingen piskes sennep og olie omhyggeligt sammen, derefter tilsættes fløde, puddersukker og fennikel, hvorpå vineddiken kommer til.

Kryddersildestykkerne tages op af marinaden, lægges på et aflangt fad og dækkes med dressingen. Serveres efter et par timers forløb, og pyntes med den fintskårne dild.


Søgeord: stockholmersild, juleopskrifter, jul, mad, sildefileter, julefrokost, slotssennep
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
stockholmersild, juleopskrifter, jul, mad, sildefileter, julefrokost, slotssennep
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her