Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Spinatsuppe med løgmuffins

Der er ikke givet stjerner 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
450
g
Hel spinat "frossen"
frossen
1
stk
Løg "lille, finthakket"
lille, finthakket
20
g
Smør
2
spsk
Mel
7
dl
Grøntsagsbouillon
2
dl
Cremefraiche / creme fraiche
150
g
Letrøget kalkunbryst "eller skinke"
eller skinke
Chilipulver "evt."
evt.
Salt
Løgmuffins
2
stk
Forårsløg / springløg
50
g
Smør
1
stk
Æg
0,5
dl
Mælk
100
g
Hvedemel
1
tsk
Bagepulver
0,5
tsk
Salt

Til denne suppe serveres de lækreste muffins, der bliver ca. 5-6 stk..

Fremgangsmåde

Tø spinaten op. Svits løget i smør et par min. Drys melet over og spæd med bouillon under piskning. Kog suppen op, tilsæt cremefraiche og kog det 4-5 min. Knus vandet af spinaten og hak den groft. Kom den i suppen og kog et par min. Smag suppen til med chili og en smule salt.

Skær kalkunbrystet i srimler og kom dem i suppen, lige inden den skal spises.

Løgmuffins
Snit forårsløgene og svits dem møre i smørret. Hæld blandingen i en skål og tilsæt æg og mælk. Rør det sammen. Bland mel, bagepulver og salt og rør det i dejen. Kom dejen i små smurte muffinsforme og bag 14-15 min ved 225°.



Søgeord: spinatsuppe, løgmuffins, opskrifter, mad, hovedret, spinat, kalkunbryst, skinke, muffins, supper
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad

Søgeord:
spinatsuppe, løgmuffins, opskrifter, mad, hovedret, spinat, kalkunbryst, skinke, muffins, supper
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/spinatsuppe-med-loegmuffins/
Kommenter
Giv stjerner
Navn:


Email:


Stjerner:

Evt. begrundelse:


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her