Logo
www.mad-og-drikke.dk

Spicy laksefrikadeller med søde chilikartofler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Laksefilet
1
stk
Forårsløg / springløg
0,5
spsk
Karrypasta
1
spsk
Fiskesauce
0,5
stk
Æg
0,5
spsk
Hvedemel
Olivenolie
Søde chilikartofler:
500
g
Kartoffel / kartofler
0,5
spsk
Sød chilisovs
1
håndfuld
frisk koriander
Tilbehør:
0,5
stk
Agurk
0,5
bundt
Radiser
0,5
stk
Lime / limefrugt

Skal laksefrikadellerne ikke være alt for stærke, kan du bruge den grønne karrypasta, som er den mildeste og lavet på små grønne chilier uden kerner.


Fremgangsmåde

Skær laksen i mindre stykker, og kør den i en foodprocessor til mellemfint. Rør hakket laks grundigt sammen med fintsnittet forårsløg, karrypasta, fiskesauce, æg og mel. Lad farsen hvile i køleskabet. Form farsen til frikadeller med en ske. Steg dem i lidt olie i ca. 3 minutter på hver side.

 

Søde chilikartofler:
Kog kartofler, hæld vandet fra, og lad dem dampe tørre under låg. Vend kartoflerne med chilisauce og koriander lige inden servering. Server de søde chilikarotlfer med spicy laksefrikadeller og agurkestave og radiser dyppet med lidt limesaft.



Søgeord: laksefrikadeller, laks, laksefars, chilikartofler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
laksefrikadeller, laks, laksefars, chilikartofler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/spicy-laksefrikadeller-med-soede-chilikartofler/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her