Logo
www.mad-og-drikke.dk

Spaghetti a la carbonara

(1) 4 Personer

Spaghetti a la carbonara
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Spaghetti
3
stk
Æg
3
spsk
Piskefløde
100
g
Parmesanost
200
g
Bacontern
1
fed
Hvidløg "finthakket"
finthakket
1
stk
Løg "finthakket"
finthakket
Salt
Peber
Persille "finthakket"
finthakket

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra. Pisk æg, fløde og halvdelen af parmesanen skummende. Krydr med salt og peber.

Steg bacon, løg og hvidløg på en pande. Hæld spaghettien i og bland godt.

Tag panden af varmen og rør æggeblandingen i hurtigt, så æggene ikke stivner.

Anret på et fad og kom resten af parmesanosten, friskkværnet sort peber og evt. persille på.



Søgeord: spaghetti, carbonara, piskefløde, parmesanost, bacontern
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Fødselsdag , Sommerfest , Studenterfest , Gæstemad

Søgeord:
spaghetti, carbonara, piskefløde, parmesanost, bacontern

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her