Sommermakrel med dildsauce
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Blomkål
1
stk
Røget makrel
125
g
Hovedsalat "bladene"
500
g
Kartoffel / kartofler "kolde kogte, i skiver"
2
stk
Tomater "i både"
Dildsauce
4
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
1
bøtte
Dild "hakket frisk"
Salt
Peber
1
tsk
Citronsaft
Pynt
Dildkviste "friske"
Lille let sommerret.
Fremgangsmåde
Kog blomkålen i letsaltet vand, ca. 10 min., og afkøl den.
Rens makrellen og skær den i mindre stykker.
Anret salatblade, og læg herpå blomkål sammen med kartoffelskiver, tomatbåde og makrel.
Bland cremefraiche med dild, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Hæld ved serveringen lidt af salatsaucen over blomkålen, og server resten i en skål for sig.
Pynt med dildkviste.
Søgeord: frokost, dildsauce, makrel, citronsaft, cremefraiche, kartofler, sommeret, blomkål, tomater
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
frokost, dildsauce, makrel, citronsaft, cremefraiche, kartofler, sommeret, blomkål, tomater
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
frokost, dildsauce, makrel, citronsaft, cremefraiche, kartofler, sommeret, blomkål, tomater
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sommermakrel-med-dildsauce/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sommermakrel-med-dildsauce/