Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sommermakrel med dildsauce

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Blomkål
1
stk
Røget makrel
125
g
Hovedsalat "bladene"
bladene
500
g
Kartoffel / kartofler "kolde kogte, i skiver"
kolde kogte, i skiver
2
stk
Tomater "i både"
i både
Dildsauce
4
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
1
bøtte
Dild "hakket frisk"
hakket frisk
Salt
Peber
1
tsk
Citronsaft
Pynt
Dildkviste "friske"
friske

Lille let sommerret.

Fremgangsmåde

Kog blomkålen i letsaltet vand, ca. 10 min., og afkøl den.

Rens makrellen og skær den i mindre stykker.

Anret salatblade, og læg herpå blomkål sammen med kartoffelskiver, tomatbåde og makrel. 

Bland cremefraiche med dild, og smag til med citronsaft, salt og peber.

Hæld ved serveringen lidt af salatsaucen over blomkålen, og server resten i en skål for sig.

Pynt med dildkviste.

 



Søgeord: frokost, dildsauce, makrel, citronsaft, cremefraiche, kartofler, sommeret, blomkål, tomater
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
frokost, dildsauce, makrel, citronsaft, cremefraiche, kartofler, sommeret, blomkål, tomater
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sommermakrel-med-dildsauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her