Logo
www.mad-og-drikke.dk

Søde syltede chili

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Portioner

Ingen billede
Intet billede
Portioner:
Antal
Ingredienser
Info
240
ml
Eddike
240
ml
Vand
4
spsk
Sukker / melis / stødt melis
1
spsk
Salt
500
g
Chilier "friske røde"
friske røde

1 glas

Kan bruges i sandwiches, til grillmad, finthakkede i dressinger og marinader, til hjemmelavet chilimayo, finthakket i ketchup og i wokretter.


Fremgangsmåde

Varm eddike, vand, sukker og salt op i en gryde, indtil sukkeret og saltet er opløst.

 

Vask chilierne og prik dem 4-5 gange hver med en tandstik. Pak dem tæt i et syltetøjsglas, hæld den varme syltevædske over og luk glasset.

 

Lad det hele køle af på køkkenbordet natten over og sæt glasset i køleskabet bagefter. Det er bedst, at chilierne får lov at trække en uges tid, før du spiser dem.



Søgeord: syltet chili, syltede chilifrugter, syltning af chili
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Syltning , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Vegatarmad

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
syltet chili, syltede chilifrugter, syltning af chili
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/soede-syltede-chili/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her