Snegle-brunsvigerkage
Rør gæren ud i lun mælk. Tilsæt kardemomme, salt, sukker og æg og rør det godt sammen. Smuldr smørret i halvdelen af melet og rør det i gærblandingen. Tilsæt resten af melet lidt ad gangen og ælt dejen rigtig grundigt igennem. Brug evt. en rørermaskine og ælt dejen i mindst 5 min. Lad dejen hvile tildækket i 30 min.
Rør smør og farin sammen til en blød remonce.
Slå dejen ned og rul den ud til et stort rektangel på ca. 30 x 60 cm. Smør halvdelen af remoncen ud på dejen og rul dejen sammen på den lange led til en roulade. Skær dejen i 16 lige tykke snegle og fordel dem ved siden af hinanden i en høj bradepande på ca. 22 x 30 cm. Bradepanden skal være smurt eller beklædt med bagepapir. Lad dem hæve ca. 30 min., til de er "vokset" sammen.
Varm ovnen op til 200 grader. Varm resten af remoncen lidt op i en gryde sammen med siruppen. Hæld massen over sneglene og bag dem straks i ca. 30 min. Nyd dem lune og friskbagte.
Søgeord: brunsviger, kanelsnegle
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Bagværk , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
brunsviger, kanelsnegle
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/snegle-brunsvigerkage/