Logo
www.mad-og-drikke.dk

Snegle-brunsvigerkage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
50
g
Gær
2
dl
Mælk
0,5
tsk
Kardemomme
0,5
tsk
Salt
0,5
dl
Sukker / melis / stødt melis
2
tsk
Æg
100
g
Smør
550
g
Hvedemel "ca."
ca.
Remonce:
250
g
Smør
250
g
Brun/mørk farin / puddersukker
75
g
Sirup

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i lun mælk. Tilsæt kardemomme, salt, sukker og æg og rør det godt sammen. Smuldr smørret i halvdelen af melet og rør det i gærblandingen. Tilsæt resten af melet lidt ad gangen og ælt dejen rigtig grundigt igennem. Brug evt. en rørermaskine og ælt dejen i mindst 5 min. Lad dejen hvile tildækket i 30 min.

 

Rør smør og farin sammen til en blød remonce.

 

Slå dejen ned og rul den ud til et stort rektangel på ca. 30 x 60 cm. Smør halvdelen af remoncen ud på dejen og rul dejen sammen på den lange led til en roulade. Skær dejen i 16 lige tykke snegle og fordel dem ved siden af hinanden i en høj bradepande på ca. 22 x 30 cm. Bradepanden skal være smurt eller beklædt med bagepapir. Lad dem hæve ca. 30 min., til de er "vokset" sammen.

 

Varm ovnen op til 200 grader. Varm resten af remoncen lidt op i en gryde sammen med siruppen. Hæld massen over sneglene og bag dem straks i ca. 30 min. Nyd dem lune og friskbagte.
 



Søgeord: brunsviger, kanelsnegle
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Bagværk , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
brunsviger, kanelsnegle
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/snegle-brunsvigerkage/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her