Logo
www.mad-og-drikke.dk

Småkager med salte mandler og karamel

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 25 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Hvedemel
0,5
tsk
Bagepulver
60
g
Saltede mandler
3
spsk
Peanutbutter
190
g
Smør "koldt"
koldt
250
g
Sukker / melis / stødt melis
1
stk
Æg
Karamel:
100
g
Sukker / melis / stødt melis
30
g
Smør

Fremgangsmåde

Rør hvedemel og bagepulver sammen. Hak mandlerne og vend dem i dejen sammen med peanutbutter. Skær smør i tern og ælt dem i melet. Tilsæt sukker og æg og rør det hurtigt sammen til en ensartet masse.

 

Karamel:
Smelt sukkeret på en pande, tilsæt smør og kog det sammen til en karamel. Lad det køle lidt af i køleskabet. Vend karamellen i dejen.

 

Rul dejen til en pølse, rul den ind i bagepapir og lad den hvile 1 time i fryseren.

 

Varm ovnen op til 200 grader. Skær pølsen i 1 cm tykker skiver og fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kagerne i 8-10 min. Lad dem køle af på en bagerist.



Søgeord: småkager, julesmåkager, småkager med karamel, karamelsmåkager, salte mandler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
småkager, julesmåkager, småkager med karamel, karamelsmåkager, salte mandler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/smaakager-med-salte-mandler-og-karamel/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her