Logo
www.mad-og-drikke.dk

Skaldyrsrisotto

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Løg "hakket"
hakket
300
g
Risottoris
15
g
Smør
1
tsk
Gurkemeje
1
l
Fiskebouillon
300
g
Rejer "pillede"
pillede
1
dåse
Muslinger "150 g"
150 g
3
stk
Porrer "tynde"
tynde
1
stk
Citron "revet skal heraf"
revet skal heraf
Salt
Tabasco

Tilbehør: lun flute

Fremgangsmåde

Løg og ris svitses i smørret i en gryde uden at tage farve.Gurkemeje drysses over.

Ca. 2 dl bouillon tilsættes ad gangen, og risene koges uden låg under omrøring, indtil væden er optaget.

Sådan fortsættes det, til bouillonen er optaget. Ca. 20-25 min.

Porren skæres i 2 cm brede skiver og svitses i smør på en pande. Rejer og muslinger svitses med og vendes i risen.

Risottoen smages til med revet citronskal, salt og tabasco.



Søgeord: skaldyrsrisotto, ridotto, hovedret, , mad, opskrifter, rejer, muslinger, risottoris, fiskebouillon, tabasco
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad

Søgeord:
skaldyrsrisotto, ridotto, hovedret, , mad, opskrifter, rejer, muslinger, risottoris, fiskebouillon, tabasco
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/skaldyrsrisotto/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her