Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sirupskage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1,5
dl
Sirup
125
g
Sukker / melis / stødt melis "1.5 dl"
1.5 dl
1,5
dl
Kærnemælk
2
tsk
Kanel
1
tsk
Allehånde
1
tsk
Nelliker
1
tsk
Ingefær
200
g
Mel "3.5 dl"
3.5 dl
100
g
Kartoffelmel "ca. 1.5 dl"
ca. 1.5 dl
0,5
tsk
Natron
0,5
tsk
Hjortetaksalt

Sirupskagen der skæres i skiver når den serveres, kan smøres med smør, men kagen kan også flækkes og lægges sammen med en smørcreme.

Fremgangsmåde

Smørcreme
Rør lige dele smør og flormelis sammen evt. tilsat lidt appelsinsaft.

Pisk sirup, sukker og kærnemælk sammen. Bland krydderierne i melet og bland det med kartoffelmel, natron og hjortetakssalt. Kom dejen i en velsmurt kageform ( 1 ½ liter ).

Bag kagen ved 175 grader i 1 – 1 ¼ time. Lad kagen stå til næste dag, før den spises af den, så når smagen at ”sætte sig”.


Søgeord: sirupskage, kanel, allehånde, nelliker, ingefær, natron, hjortetaksalt, kage
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
sirupskage, kanel, allehånde, nelliker, ingefær, natron, hjortetaksalt, kage
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her