Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sellerisuppe med linser og hvidløg

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
0,5
stk
Selleri "ca. 400 g skrællet"
ca. 400 g skrællet
2
stk
Løg
2
spsk
Olie
1
stk
Æble "stort syrligt"
stort syrligt
6
fed
Marinerede hvidløg "marinerede"
marinerede
1
l
Bouillon
2
stk
Laurbærblade
3
spsk
Tomatkoncentrat
Peber "groftkværnet"
groftkværnet
2
dl
Røde linser
50
g
Flødeost

Fremgangsmåde
Skær løg og selleri i mindre stykker og svits dem i en gryde i olie. Skræl æblet, skær det i både og kom dem i gryden sammen med hvidløg, bouillon, laurbærblade, tomat og lidt peber. Kog suppen ca. 1/2 time under låg, til grønsagerne kan moses.

Miks suppen med en blenderstav og tilsæt linserne. Smag til med salt og peber. Kog suppen 10 min. under låg, til linserne er møre. Pisk flødeosten i.


Søgeord: sellerisuppe, linser, hvidløg, hovedretter, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
sellerisuppe, linser, hvidløg, hovedretter, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/sellerisuppe-med-linser-og-hvidloeg/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her