Logo
www.mad-og-drikke.dk

Salat med torskerogn

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Torskerogn "frisk"
frisk
Smørrebrødspapir "eller bagepapir"
eller bagepapir
0,25
dl
Eddike
0,5
tsk
Salt
0,5
stk
Laurbærblad "lille"
lille
100
g
Fetaost
2 - 3
stk
Forårsløg / springløg
Salat
Dressing
0,5
dl
Olivenolie
1 - 2
spsk
Vineddike
0,5
tsk
Dijonsennep
Salt
Peber
Pynt
1
tsk
Grønne peberkorn "syltede"
syltede
1
stk
Chili "lille rød"
lille rød

Fremgangsmåde
Pak rognen ind i papir, læg pakken i en gryde og dæk med koldt vand. Kom eddike, salt og laurbærblad i og kog rognen i ca. 30 min. Afkøl. Fjern hinderne og skær rogn, feta forårsløg og salat i mindre stykker.

Læg salaten på 2 tallerkner og fordel rogn, feta og løg over. Pisk dressingen sammen, smag til og hæld over. Pynt med peberkorn og tynde skiver chili.


Søgeord: torskerogn, frokost, salat, forårsløg, feta, dressing
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
torskerogn, frokost, salat, forårsløg, feta, dressing
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/salat-med-torskerogn/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her