Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rosenkålssuppe

(1)

Rosenkålssuppe
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
1 - 1,5
g
Flæskebov "eller hamburgerryg"
eller hamburgerryg
2
l
Vand
Suppevisk
Salt
500
g
Rosenkål
35
g
Smør
25
g
Mel
1
stk
Æggeblomme
0,5
dl
Fløde
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Kødet koges i vand med suppevisk og salt, til det er mørt, ca. 2 timer, hvorefter det tages op sammen med suppevisken. Rosenkålen koges mør i suppen og tages op. S

mør og mel røres sammen og denne smørbolle piskes i dén kogende suppe, der derefter koger småt i ca. 10 minutter. Suppen lieres med æggeblomme rørt med fløden og smages til, men den må ikke koge når den er lieret.

De hele rosenkål tilsættes. Vil man have suppen mere jævn, kan ca. halvdelen at rosenkålen presses gennem en sigte og kommes i suppen, inden melbollen sættes på.

Serveres evt. med ostebrød, ristede brødterninger eller lign. til.


Søgeord: rosenkålssuppe, suppe, flæskebov, hamburgerryg, suppevisk, rosenkål, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Vegatarmad

Søgeord:
rosenkålssuppe, suppe, flæskebov, hamburgerryg, suppevisk, rosenkål, madopskrifter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her