Logo
www.mad-og-drikke.dk

Røsti med laks og flødeostcreme

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 - 3 Personer

Ingen billede
Intet billede
2 - 3 Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Røsti:
400
g
Pastinak "skrællet vægt"
skrællet vægt
1
håndfuld
Persille
2
stk
Æg
0,75
tsk
Salt "gerne Himalaya"
gerne Himalaya
Friskkværnet peber "sort"
sort
Ekstra jomfru olivenolie "til stegning"
til stegning
Topping:
0,75
dl
Piskefløde
12 - 15
g
Peberrod
100
g
Røget laks
1
bundt
Brøndkarse

Fremgangsmåde

Riv de rengjorte pastinakker groft. Hak den rengjorte persille fint og bland den med pastinak, æg, salt og peber. Tag massen op med en ske og steg 6 røstier for jævn varme på begge sider , til de er gyldne og sprøde. Olien skal være godt varm, når de kommer røstierne på panden.


Pisk fløden stiv. Riv den skrællede peberrod fint og bland den i. Fordel flødeskummet på røstierne sammen med laks og brøndkarse og servér.



Søgeord: røsti, rösti, røsti med laks, laks, røget laks, peberrodscreme, forret, frokostret, frokost, let anretning
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske , Valentine

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
røsti, rösti, røsti med laks, laks, røget laks, peberrodscreme, forret, frokostret, frokost, let anretning
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/roesti-med-laks-og-floedeostcreme/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her