Logo
www.mad-og-drikke.dk

Røræg bacon og brunch pølser

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 25 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Røræg
1
l
Æg "hele"
hele
0,5
l
Fløde "13 %"
13 %
Salt
Peber
Smør
Bacon
50
skiver
Bacon
Brunch pølser
50
stk
Brunchpølser
Olie "til stegning"
til stegning
Stegte tomater
25
stk
Tomater
Salt
Peber
Olie "til stegning"
til stegning

Fremgangsmåde
De hele æg piskes sammen med fløden og smages til med salt og peber. Kommes på en stegepande (i 2 omgange) med smeltet smør og vendes forsigtigt, til massen er stiv. Det gør ikke noget, at røræggene får lidt farve.

Læg baconskiverne på plader og steg dem i ovnen ved 200º til de er sprøde. Det kan sagtens gøres et par timer før gæsterne kommer, så fadet bare skal lunes lige før servering.

Brunch-pølser kan købes ved flere gode slagtere. Pølserne steges i olie på panden, lægges i et fad og lunes før servering.

Blomsten fjernes på tomaterne, og de halveres på tværs. De krydres godt med salt og peber og steges i olie på panden. Lægges i et fad og lunes før servering.


Søgeord: røræg, bacon, brunch, pølser, morgenmad, stegte, tomater
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Polterabend , Gæstemad

Søgeord:
røræg, bacon, brunch, pølser, morgenmad, stegte, tomater
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/roeraeg-bacon-og-brunch-poelser/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her