Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rødvinsbraiserede overlår

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Kyllingeoverlår
1
spsk
Olie
12
stk
Perleløg
100
stk
Champignoner "små"
små
Timian
Rosmarin
2
stk
Laurbærblade
Salt
Peber
3
dl
Rødvin

Tilbehør: kartoffelmos

Fremgangsmåde
Brun overlårerne i olie og læg dem i et ovnfast fad. Overhæld løgene med varmt vand og pil dem. Steg løg og
champignoner let på panden og hæld dem op i fadet til kødet. Kom krydderier og rødvin ved og stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min.

Skum evt. for fedt,smag til og servér med kartoffelmos.


Søgeord: rødvinsbraiseret, kyllingeoverlår, rødvin, laurbærblade, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
rødvinsbraiseret, kyllingeoverlår, rødvin, laurbærblade, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/roedvinsbraiserede-overlaar/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her