Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rødkål til juleanden

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Rødkål "ca. 2 kg"
ca. 2 kg
4
stk
Løg "store, delt i kvarte"
store, delt i kvarte
15
stk
Nelliker
3
stk
Kanelstang / kanelstænger
1
kop
Sukker / melis / stødt melis
2
kopper
Eddike

Opskriften stammer fra en delikatesseforretning i København, hvor farmor i årene omkring 1950, lavede en fantastisk italiensk salat, gode pølser og pickles, og denne klassiske rødkål, der også passer godt til en ribbensteg.

Fremgangsmåde
Snit rødkålen og kom den i gryden med de andre ingredienser. Kog det op under låg, nyd duften og skru ned. Rør godt rundt, så alt bliver godt blandet. Det skal koge ca. 1/2 time. Sluk og lad gryden stå med låg til dagen efter.

Tilsæt omkring 1/4 liter rød saft fra tyttebær, ribs eller andet, eller måske en rest gele. Kog op igen og fortsæt ca. 20 minutter. Så er rødkålen klar og kan rundes af med lidt andefedt.


Søgeord: rødkål, juleopskrifter, jul, mad, nelliker, kanel, eddike
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
rødkål, juleopskrifter, jul, mad, nelliker, kanel, eddike
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/roedkaal-til-juleanden/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her