Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rødkål med ribssaft

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
750
g
Rødkål
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
4
dl
Ribssaft
1
tsk
Salt
40
g
Smør

Fremgangsmåde

Rødkålen deles i fire dele, og stokken skæres væk. Kålen snittes fint og kommes i en gryde med smeltet smør.

Sukker drysses over kålen, og det svitser i smørret i ca. 10 min. Så tilsættes ribssaften og vand, der knap dækker kålen. Kålen koges ved svag varme i ca. 1 time.

Hvis kålen koger tør, tilsættes mere saft og vand.

Når kålen er mør smages den til med lidt salt.



Søgeord: rødkål, julerødkål, juleretter, julemad, madopskrifter, juleopskrifter, julen, rødkålsopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
rødkål, julerødkål, juleretter, julemad, madopskrifter, juleopskrifter, julen, rødkålsopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/roedkaal-med-ribssaft/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her