Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rødkål med æbler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Rødkål "1 lille hoved"
1 lille hoved
250
g
Æbler "skrækede og rensede"
skrækede og rensede
50
g
Smør
Sukker / melis / stødt melis
Salt
Eddike

Fremgangsmåde

Kålen snittes, sættes over i koldt vand og gives et 5 min. opkog. Vandet hældes fra. I en trykbundet gryde smelet smørret og æbler og kål hældes i. Vædes med en smule vand.

Kålen dampes mør under tætsluttende låg ca. 1 time.

Smages til med salt, sukker og eddike - afhængig af smag og æblernes syrlighed.

Der er nok til 4-6 personer.



Søgeord: rødkål, æbler, julerødkål, juleaften, julemad, madopskrifter, juleopskrifter, jul
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
rødkål, æbler, julerødkål, juleaften, julemad, madopskrifter, juleopskrifter, jul
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/roedkaal-med-aebler/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her