Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rødkål for diabetikere

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
spsk
Rapsolie
0,75
dl
Vineddike
0,5
stk
Rødkålshoved "fintsnittet"
fintsnittet
1
dl
Ribssaft "uden sukker"
uden sukker
Sødemiddel "svarende til 20 g sukker"
svarende til 20 g sukker
Salt
1
spsk
Soltørrede tranebær

Fremgangsmåde

Rapsolie og vineddike opvarmes i en gryde, det fintsnittede rødkålshoved kommes i og koges i 10 min. Ribssaft og sødemiddel tilsættes, og rødkålen dampes videre ved svag varme uden låg, til den er mør.

Smages til med salt inden servering, og tranebærrene hældes over.



Søgeord: rødkål, diabetes, mad, diabetikere, tranebær, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Salat , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
rødkål, diabetes, mad, diabetikere, tranebær, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/roedkaal-for-diabetikere/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her