Logo
www.mad-og-drikke.dk

Roastbeef

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Roastbeef "a 1600 g"
a 1600 g
1,5
spsk
Olivenolie
1,5
spsk
Smør
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Varm olien og smør op, og brun kødet godt på alle sider. Drys med salt og peber, og stil stegen i en forvarmet oven ved 210 grader i 35-50 minutter, afhængig af kødets tykkelse, og hvor rødt du vil have det.

Pak straks det færdigstegte kød godt ind i stanniol og viskestykker, og lad det trække mindst 15 minutter inden udskæringen.


Søgeord: roastbeef, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Gæstemad

Søgeord:
roastbeef, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her