Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rejeomelet fra thailand

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
10
stk
Tigerrejer "evt. med skal, frosne"
evt. med skal, frosne
2
stk
Forårsløg / springløg
4
stk
Æg
1
dl
Piskefløde
1
spsk
Sambal oelek
1
spsk
Fiskesauce
1
tsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
dl
Korianderblade "friske"
friske
2
fed
Hvidløg
2 - 3
spsk
Jordnøddeolie "eller olivenolie"
eller olivenolie

Prøv denne lækre omelet.

Fremgangsmåde

Pil evt. rejerne ud af skallen efter optøning og hak dem groft.

Pisk æg og fløde sammen og tilsæt hakkede pillede forårsløg, sambal oelek, fiskesovs, sukker, friskhakket koriander og det ene pillede og hakkede fed hvidløg.

Varm olien på en pande og syd det andet hakkede pillede fed hvidløg ved medium varme, så det ikke branker. Kom æggemassen på og lad den stivne lidt.

Kom så rejer på og fold siderne sammen som en halvmåne. Efter at være stegt på den ene halvdel vendes den og steger på den anden side.



Søgeord: rejeomelet, omelet, tigerrejer, sambal, oelek, fiskesauce, jordnøddeolie
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Sund opskrift

Søgeord:
rejeomelet, omelet, tigerrejer, sambal, oelek, fiskesauce, jordnøddeolie
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/rejeomelet-fra-thailand/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her