Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rabarberis med jordbærsauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Rabarber
85
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang)
2
dl
Yoghurt naturel
1
dl
Piskefløde
200
g
Jordbær "frosne"
frosne
1 - 2
spsk
Flormelis / florsukker

Fremgangsmåde
Befri rabarberne for eventuelle grove strenge. Skyl rabarberne og skær dem i 1 cm lange stykker. Kom dem i en gryde sammen med sukkeret og damp dem møre. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud og bland dem med rabarberne. Lad dem køle af.

Blend rabarbermassen ensartet og rør yoghurten i. Frys isen i ca 2 timer.

Pisk fløden stiv. Rør den halvfrosne rabarbermasse godt igennem og ved flødeskummet i. Sæt skålen tilbage i fryseren et par timer.

Mos eller blend de optøede jordbær med flormelis og server dem til isen.


Søgeord: rabarberis, jordbærsauce, vanillestang, yoghurt, naturel, piskefløde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
rabarberis, jordbærsauce, vanillestang, yoghurt, naturel, piskefløde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/rabarberis-med-jordbaersauce/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her