Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rabarberfromage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
0,5
l
Rabarberpure "kogt"
kogt
1
spsk
Sukker / melis / stødt melis
3
stk
Æggeblommer
3
stk
Æggehvider
10
blade
Husblas
2,5
dl
Piskefløde
8 - 10
stk
Makroner "små"
små
2,5
dl
Fløde "pisket til skum"
pisket til skum
Jordbær "dyppet halvt i smeltet chokolade"
dyppet halvt i smeltet chokolade

Fremgangsmåde
Fløde og æg tages ud af køleskabet i forvejen, så det ikke er for koldt.

Æggeblommer og sukker piskes luftigt.  Rabarberpuréen vendes i æggemassen. Æggehviderne piskes stive. Piskefløden piskes stiv.

Husblasen lægges i koldt vand i ca. 5 minutter og smeltes forsigtigt over vandbad. Husblasen hældes i æggemassen på én gang, mens der røres.

Først vendes flødeskummet i æggemassen; dernæst de piskede hvider. Halvdelen af cremen hældes i en serveringsskål. Knuste makroner fordeles over, og resten af cremen hældes i.

Fromagen sættes i køleskabet i mindst 2 timer, eller til fromagen er stiv.

Fromagen pyntes med flødeskum og jordbær dyppet halvt i chokolade.

En meget lækker og frisk dessert, der også kan serveres i små færdigkøbte chokoladeskåle.


Søgeord: rabarberfromage, fromage, dessert, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
rabarberfromage, fromage, dessert, opskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her