Logo
www.mad-og-drikke.dk

Poussiner i flødesauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Poussiner
Salt
Peber
25
g
Smør
1
dl
Vildtfond
2,5
dl
Piskefløde
0,5
dl
Portvin

Tilbehør: kogte kartofler og grøntsager

Fremgangsmåde

Rens og tør poussinerne med køkkenrulle. Gnid den med salt og peber. Brun dem i en gryde i det gyldne smør. Tilsæt fond, piskefløde og portvin.

Steg dem i gryden ved lav varme ca. 35 min. Stik en kødnål i låret på fuglene og mærk om de er møre.

Skyen jævnes evt. med lidt maizena rørt ud med lidt koldt vand. Smag til med salt og peber.



Søgeord: poussiner, poussin, fjerkræ, pousin, pousiner, flødesau
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving

Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad

Søgeord:
poussiner, poussin, fjerkræ, pousin, pousiner, flødesau
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/poussiner-i-floedesauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her