Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pestosauce med basilikum

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
bundt
Basilikum (frisk) "stort"
stort
50
g
Parmesanost "reven"
reven
2
spsk
Pinjekerner
3
fed
Hvidløg
1,25
dl
Jomfruolivenolie

Fremgangsmåde

Basilikum skylles og trykkes helt tørt, før bladene rives af.

Pinjekernerne ristes let på en pande og hvidløgsfeddene hakkes groft.

Sammen med en knivspids salt stødes alle ingredienserne til en pasta i morteren.

Blandingen hældes over i en skål og skiftevis røres 1 spsk. af olivenolien og 1 spsk. af den friskrevne ost i, indtil det har konsistens som en tyktflydende creme.

Man kan også purerer det hele i en foodprocessor eller i en blender.



Søgeord: Pestosauce, basilikum, sauce, pesto, grøn
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dressing , Sauce , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
Pestosauce, basilikum, sauce, pesto, grøn
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/pestosauce-med-basilikum/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her