Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pastinakker med grønt valnøddefyld

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Pastinakker
2
dl
Bulgur
2
spsk
Olie
4
dl
Vand
1
dl
Mælk
4
spsk
Kørvel "hakket"
hakket
1
bundt
Persille
50
g
Valnødder

Tilbehør: bønnesalat eller kartofler

Fremgangsmåde

Pastinakkerne skrubbes helt rene og lægges i kogende vand. De koges møre, 20-30 min. efter størrelse.

Bulguren ristes i olie, og vandet hældes ved. Bulguren koges 15 min. (alt vandet skal være kogt væk), og mælken røres i. Bulguren trækker 15 min., hvorefter hakket kørvel (evt. spinat), hakket persille og hakkede valnødder røres i. Der kan evt. smages til med salt.

Pastinakkerne skæres i skiver på langs. Halvdelen af skiverne lægges i et smurt, ovnfast fad. Valnøddefyldet lægges på skiverne, og resten af pastinakkerne lægges øverst.

Retten varmes igennem i en 200° varm ovn 10-15 min.

Der kan serveres en bønnesalat eller kartofler til denne ret.



Søgeord: madopskrifter, pastinakker, valnøddefyld, vegetaropskrifter, valnødder, mad, valnød, opskrifter, vegetarmad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Pinse , Påske , Thanksgiving

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Fest , Gæstemad

Søgeord:
madopskrifter, pastinakker, valnøddefyld, vegetaropskrifter, valnødder, mad, valnød, opskrifter, vegetarmad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pastinakker-med-groent-valnoeddefyld/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her