Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pasta med gorgonzolasauce og valnødder

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
spsk
Smør
2
fed
Hvidløg "i tynde skiver"
i tynde skiver
150
g
Gorgonzola
2,5
dl
Hønsebouillon
1
dl
Fløde
Salt
3
spsk
Persille "finthakket"
finthakket
500
g
Tagliatelle "eller anden frisk pasta"
eller anden frisk pasta
50
g
Valnødder "ristede"
ristede

Fremgangsmåde

Start med at riste valnødderne på en tør pande, til olien begynder at trække ud. Stil til side.

Smelt smørret unden at det tager farve. Vend hvidløget heri, tilsæt gorgonzola og bouillon og kog til osten er smeltet for svag varme under omrøring. Tilæst fløden og kog videre til saucen tykner let. Smag til med salt.

Lige inden servering kommes persillen i saucen, de friskkogte tagliatelle vendes i og der drysses med valnødder. Server straks.



Søgeord: pastaopskrifter, opskrifter, pasta, pastaretter, vegetaropskrifter, gorgonzolasauce, vegetarretter, gorgonzola, tagliatelle
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Vegatarmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
pastaopskrifter, opskrifter, pasta, pastaretter, vegetaropskrifter, gorgonzolasauce, vegetarretter, gorgonzola, tagliatelle
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pasta-med-gorgonzolasauce-og-valnoedder/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her