Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pasta med gorgonzola og laks

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4 - 6
stk
Artiskokhjerter "fra dåse"
fra dåse
1,5
dl
Fløde
75
g
Gorgonzola
200
g
Pasta
1
stk
Laksefileter
Dild
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisningen på pakken i en gryde med kogende let saltet vand.

Bræk gorgonzolaen i mindre stykker og smelt den med fløden i en gryde. Tilsæt artiskokhjerter i mindre stykker og stykker af laks. Lad det simre 4 - 5 min. Krydr med salt, peber og plukket dild.

Hæld vandet fra pastaen, vend det hele sammen og server retten rygende varm.



Søgeord: pasta, pasateretter, pastaret, gorgonzola, laks, laksef
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
pasta, pasateretter, pastaret, gorgonzola, laks, laksef
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/pasta-med-gorgonzola-og-laks/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her