Logo
www.mad-og-drikke.dk

Parmesan-polenta med smaperagout

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
500
g
Svampe "gerne blandede"
gerne blandede
1
dl
Hvidvin
2
dl
Fløde
200
g
Polenta "forkogt, instant polenta"
forkogt, instant polenta
2
håndfulde
Parmesanost "friskrevet"
friskrevet
0,5
bundt
Bredbladet persille "hakket"
hakket

Fremgangsmåde

Pil og hak løg og hvidløg og skær svampene i mundrette stykker. Setg svampene i msør, til de smider væden og bliver gyldne. Kom evt. lidt ekstra fedtstof på panden og steg løg og hvidløg med iet par min., uden at løgene tager farve. Hæld hvidvinen ved og lad den koge ind til det halve. Kom fløden i og lad sauce simre i et par min. Smag til med salt og peber.

 

Tilbered polentaen efter anvisning på pakken og rør havldelen af parmesanen i. Anret polentaen på tallerkner med svamperagouten ovenpå. Drys parmesan og persille over og server straks.
 



Søgeord: polenta, svamperagout, hovedret, aftensmad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
polenta, svamperagout, hovedret, aftensmad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/parmesan-polenta-med-smaperagout/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her