Parmesan-polenta med smaperagout
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
500
g
Svampe "gerne blandede"
1
dl
Hvidvin
2
dl
Fløde
200
g
Polenta "forkogt, instant polenta"
2
håndfulde
Parmesanost "friskrevet"
0,5
bundt
Bredbladet persille "hakket"
Fremgangsmåde
Pil og hak løg og hvidløg og skær svampene i mundrette stykker. Setg svampene i msør, til de smider væden og bliver gyldne. Kom evt. lidt ekstra fedtstof på panden og steg løg og hvidløg med iet par min., uden at løgene tager farve. Hæld hvidvinen ved og lad den koge ind til det halve. Kom fløden i og lad sauce simre i et par min. Smag til med salt og peber.
Tilbered polentaen efter anvisning på pakken og rør havldelen af parmesanen i. Anret polentaen på tallerkner med svamperagouten ovenpå. Drys parmesan og persille over og server straks.
Søgeord: polenta, svamperagout, hovedret, aftensmad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
polenta, svamperagout, hovedret, aftensmad
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
polenta, svamperagout, hovedret, aftensmad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/parmesan-polenta-med-smaperagout/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/parmesan-polenta-med-smaperagout/