Logo
www.mad-og-drikke.dk

Paprikakylling

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Kyllingebryster
3
spsk
Mel
2
tsk
Paprika
1
spsk
Olie
1
stk
Løg "finthakket"
finthakket
1
fed
Hvidløg "finthakket"
finthakket
2,5
dl
Hønsebouillon
1
spsk
Tomatpure
3
spsk
Cremefraiche / creme fraiche
Salt
Peber

Tilbehør: kartoffelmos eller ris og grønsager, f.eks. bønner eller stegte squash

Fremgangsmåde
Vend kødet i mel blandet med 1 tsk. paprika, salt og peber. Brun det på en pande med olie. Tag det af panden og steg løg og hvidløg et par min. Tilsæt bouillon, tomatpuré og 1 tsk. paprika og giv et opkog.

Læg kødet i sovsen, og lad det simre 8-10 min. Rør cremefraiche i og smag til med salt og peber.


Søgeord: paprikakylling, kyllingebryster, hønsebouillon, hvidløg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
paprikakylling, kyllingebryster, hønsebouillon, hvidløg
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her