Logo
www.mad-og-drikke.dk

Paneret laks med pasta og hvidvinssauce

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
0,5
stk
Lakseside
2
spsk
Smør "smeltet"
smeltet
2
spsk
Dijonsennep
4
tsk
Honning
Peber
Panering
4
spsk
Rasp
6
spsk
Cashewnødder "hakkede"
hakkede
3
tsk
Persille "tørret"
tørret
1
tsk
Basilikum (tørret)
1
tsk
Timian "tørret"
tørret
Peber
1
tsk
Salt
500
g
Frisk pasta "grøn"
grøn
Hvidvinssauce
2,5
dl
Madlavningsfløde
2
dl
Hvidvin
0,5
stk
Muskatnød
2
dl
Parmesanost "reven"
reven
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Bland smør, sennep og honning i én skål, og rasp, cashewnødder og de tørrede krydderurter i den anden.
Læg laksesiden på et smurt stykker stanniol og drys med peber.

Smør laksen med honning/sennep-blandingen (i et tykt lag) og drys paneringen over. Bages i ovnen i 20 minutter ved 200 grader, eller indtil fisken er færdig.

Hvidvinssauce
Kom fløde, hvidvin og muskat i en gryde og lad set simre til det er kogt lidt ind. Tilsæt dernæst osten og varm igennem. Smag til med salt og peber.


Søgeord: laks, pasta, hvidvinssauce, hovedret, madopskrifter, parmesanost, cashewnødder, panering
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Velegnet til:
Sund opskrift

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
laks, pasta, hvidvinssauce, hovedret, madopskrifter, parmesanost, cashewnødder, panering
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/paneret-laks-med-pasta-og-hvidvinssauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her