Pandekager med fiskefyld
Pisk alle dele til dejen sammen og lad den hvile ½ time. Bag ca. 8-10 store pandekager, ikke for mørke. (kan gøres i god tid).
Kog bouillon, piskefløde, hvidvin og porretop sammen ca. 10 min. uden låg til en kraftig suppe. Tag porretoppen op. Smelt smørret i en gryde og pisk melet i. Spæd med fiskesuppen under piskning og lav en god tyk stuvning. Smag til med lidt kværnet peber (kan forberedes hertil).
Skær fisken i pæne terninger og porrerne i ret tynde ringe. Vend begge del i den varme stuvning og lad det småkoge 5 min. Vend rejerne i og varm igennem. Kom evt. lidt klippet purløg i til sidst.
Lun pandekagerne i ovnen og server dem med en god skefuld fiskestuvning på hver. Rul enderne ind så det danner en firkant og læg den med lukningen nedad. Pynt med strimlet porretop.
Denne ret kan også serveres i tarteletter.
Søgeord: pandekager, fiskefyld, ørredfilet, laksefile, rejer, hvidvint
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
pandekager, fiskefyld, ørredfilet, laksefile, rejer, hvidvint
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pandekager-med-fiskefyld/