Ovnstegte rodfrugt fritter
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Pastinak
2
stk
Persillerod / persillerødder
0,5
stk
Knoldselleri
2
spsk
Olivenolie
Groft salt
Peber "friskkværnet"
Fremgangsmåde
Skræl rodfrugterne og skær dem i klodsede, gerne kileformede stykker på samme tykkelse.
Vend dem rundt i olivenolien og krydr med salt og peber, og lad grøntsagerne trække ca. 10 min. før de sættes i en 220° varm ovn og ristes færdige ca. 30 min.
Rodfrugterne må gerne blive lidt mørke i spidserne og blive sprøde. D
e kan drysses med en blanding af hakket citronskal, hvidløg og persille, eller bare lidt persille i sig selv. Uden er også fint.
Søgeord: rodfrugt, rodfrugter, fritter, pommesfrittes, feddfatt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
rodfrugt, rodfrugter, fritter, pommesfrittes, feddfatt
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
rodfrugt, rodfrugter, fritter, pommesfrittes, feddfatt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ovnstegte-rodfrugt-fritter/
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ovnstegte-rodfrugt-fritter/