Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ovnstegte rodfrugt fritter

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ovnstegte rodfrugt fritter
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Pastinak
2
stk
Persillerod / persillerødder
0,5
stk
Knoldselleri
2
spsk
Olivenolie
Groft salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet

Fremgangsmåde

Skræl rodfrugterne og skær dem i klodsede, gerne kileformede stykker på samme tykkelse.

Vend dem rundt i olivenolien og krydr med salt og peber, og lad grøntsagerne trække ca. 10 min. før de sættes i en 220° varm ovn og ristes færdige ca. 30 min.

Rodfrugterne må gerne blive lidt mørke i spidserne og blive sprøde. D

e kan drysses med en blanding af hakket citronskal, hvidløg og persille, eller bare lidt persille i sig selv. Uden er også fint.



Søgeord: rodfrugt, rodfrugter, fritter, pommesfrittes, feddfatt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
rodfrugt, rodfrugter, fritter, pommesfrittes, feddfatt

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her