Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ovnbagte tomater med danablu

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Tomater
Danablu
Oregano (tørret) "eller basilikum"
eller basilikum
Salt

Disse lækre tomater kan serveres som tilbehør til alle kød og fjerkræretter.

Fremgangsmåde

Skær et låg af tomaterne og udhul dem ca. halvt. Fyld en teske Danablu i hullet og krydr med oregano eller basilikum samt salt.

Sæt tomaterne i et ildfast fad og kom det i ovnen ved 200° i 15-20 min. afhængig af størrelsen på tomaterne.



Søgeord: Tomat, tomater, ovnbagt, danablu, tomattilbehør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Pinse , Påske , Thanksgiving

Velegnet til:
Buffet egnet , Vegatarmad

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad

Søgeord:
Tomat, tomater, ovnbagt, danablu, tomattilbehør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/ovnbagte-tomater-med-danablu/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her