Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ostetærte med kirsebærvin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
60
g
Margarine
100
g
Hvedemel
1
spsk
Vand "koldt"
koldt
0,5
bæger
Æggehvide "pasteuriseret"
pasteuriseret
60
g
Flormelis / florsukker
150
g
Flødeost "light"
light
2
spsk
Kirsebærvin "til fyld"
til fyld
1
bæger
Æggehvide "pasteuriseret"
pasteuriseret
1
blad
Husblas
1
dl
Kirsebærvin "til gele"
til gele

Fremgangsmåde

Margarinen smuldres i melet og dejen samles med koldt vand. Stilles i køleskabet 1 time. Dejen rulles så ud og kommes i en smurt 17 cm tærteform.

Æggeblommer piskes med florsukker, flødeost og kirsebærvin tilsættes, hvorefter æggehviderne piskes stive og vendes deri.

Fyldet hældes i formen og tærten bages ved 200° i 40 min., hvorefter den stilles til afkøling.

Husblas udblødes 5 min. i koldt vand. Halvdelen af kirsebærvinen varmes og husblasen opløses heri. Resten af kirsebærvinen tilsættes og geleen hældes over den afkølede tærte, som derefter stilles i køleskabet i 3-4 timer til geléen er stivnet.



Søgeord: kage, ostetærte, mad, kirsebærvin, opskrift, flødeost, husblas, tærteform
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad

Søgeord:
kage, ostetærte, mad, kirsebærvin, opskrift, flødeost, husblas, tærteform
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ostetaerte-med-kirsebaervin/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her