Ostetærte med kirsebærvin
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
60
g
Margarine
100
g
Hvedemel
1
spsk
Vand "koldt"
0,5
bæger
Æggehvide "pasteuriseret"
60
g
Flormelis / florsukker
150
g
Flødeost "light"
2
spsk
Kirsebærvin "til fyld"
1
bæger
Æggehvide "pasteuriseret"
1
blad
Husblas
1
dl
Kirsebærvin "til gele"
Fremgangsmåde
Margarinen smuldres i melet og dejen samles med koldt vand. Stilles i køleskabet 1 time. Dejen rulles så ud og kommes i en smurt 17 cm tærteform.
Æggeblommer piskes med florsukker, flødeost og kirsebærvin tilsættes, hvorefter æggehviderne piskes stive og vendes deri.
Fyldet hældes i formen og tærten bages ved 200° i 40 min., hvorefter den stilles til afkøling.
Husblas udblødes 5 min. i koldt vand. Halvdelen af kirsebærvinen varmes og husblasen opløses heri. Resten af kirsebærvinen tilsættes og geleen hældes over den afkølede tærte, som derefter stilles i køleskabet i 3-4 timer til geléen er stivnet.
Søgeord: kage, ostetærte, mad, kirsebærvin, opskrift, flødeost, husblas, tærteform
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad
Søgeord:
kage, ostetærte, mad, kirsebærvin, opskrift, flødeost, husblas, tærteform
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad
Søgeord:
kage, ostetærte, mad, kirsebærvin, opskrift, flødeost, husblas, tærteform
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ostetaerte-med-kirsebaervin/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ostetaerte-med-kirsebaervin/