Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ostesuppe med flødeost

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
25
g
Smør
2
spsk
Hvedemel
1
l
Grøntsagsbouillon
200
g
Flødeost
1 - 2
dl
Piskefløde "evt."
evt.
1
stk
Porre "i meget tynde ringe"
i meget tynde ringe
0,5
tsk
Groft salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
Brødcroutoner
4
skiver
Franskbrød "uden skorper"
uden skorper
25
g
Smør
0,5
tsk
Delikatesse paprika

Fremgangsmåde

Start med at smelte smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt så mel og bag det godt sammen. Kom ¼ af bouillonen i og når det koger tilsættes resten af bouillonen lidt efter lidt. Lad suppen koge godt igennem. Tilsæt flødeosten og evt. fløde. Lad suppen koge ved svag varme til flødeosten er smeltet. Tilsæt porreringene og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber.

Brødcroutoner:
Skær franskbrødsskiverne i mindre tern. Lad smørret gyldne i en pande og tilsæt paprika. Lad paprikaen bruse af og rist brødternene.



Søgeord: ostesuppe, brødcroutoner, opskrifter, mad, hovedret, flødeost, porre
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Fest , Gæstemad

Søgeord:
ostesuppe, brødcroutoner, opskrifter, mad, hovedret, flødeost, porre
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/ostesuppe-med-floedeost/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her