Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ostebrød med persille

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
1,5
dl
Vand "lunkent"
lunkent
25
g
Gær
1
spsk
Olie
0,25
tsk
Salt
250
g
Mel "4 dl"
4 dl
Fyld
125
g
Ost "mellemlagret"
mellemlagret
1
dl
Persille "klippet"
klippet
Æg "til pensling"
til pensling

Serveres lune til suppe eller som forret til et glas hvidvin.

Fremgangsmåde
Vand og gær røres sammen. Olie, salt og mel tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1/2 time.

Dejen slås ned og deles i 2. Hver del udrulles i et rektangel (ca. 25 x 40 cm). Ost og persille drysses over. Rulles sammen på langs som en roulade.

Rullerne klippes med Ca. 2 cm mellemrum og lægges skiftevis til højre og venstre. Efterhæver Ca. 30 min. Pensles med æg. Bagetid: Ca. 15 min. ved 200 grader.


Søgeord: ostebrød, persille, brød, bagværk, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Bagværk , Brød , Tilbehør , Snacks

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Buffet egnet , Vegatarmad

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Studenterfest , Fest , Gæstemad

Søgeord:
ostebrød, persille, brød, bagværk, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ostebroed-med-persille/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her