Osteboller til suppe
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
50
g
Smør
50
g
Gær
1,5
dl
Vand
150
g
Cheddar ost
2
stk
Æg
300
g
Hvedemel
Serveres til suppe.
Fremgangsmåde
Smelt smørret. Rør gæren ud i lunkent vand. Riv osten groft. Pisk æggene sammen. Gem lidt til pensling. Bland det hele sammen.
Sæt bollerne på en bageplade med 2 skeer.
Lad bollerne hæve til dobbelt størrelse på ca. en time.
Pensl med æg og bag i ovnen i 20 min. ved 225°.
Søgeord: osteboller, suppe, opskrift, bagværk, mad, cheddar, ingredienser, fremgangsmåde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Brød , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
osteboller, suppe, opskrift, bagværk, mad, cheddar, ingredienser, fremgangsmåde
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Brød , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
osteboller, suppe, opskrift, bagværk, mad, cheddar, ingredienser, fremgangsmåde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/osteboller-til-suppe/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/osteboller-til-suppe/