Omeletruller med gedeost, svampe og valnødder
Har du en rest piskefløde, kan du komme lidt i sammen med æggene, når du pisker dem. Det giver en dejlig blød æggemasse.
Smørstegte svampe:
Skær kejserhattene i tynde skiver, og steg dem i rigeligt smør på en varm pande. Krydr med salt og peber, og sæt dem til side.
Omeletter:
Pisk æggene godt sammen i en skål. Lav 1 omelet ad gangen (2 æg pr. omelet) på en varm pande med smeltet smør, og vip panden, så du fordeler massen, lidt ligesom når du laver pandekager.
Når omeletten har fået farve og virker nogenlunde fast på undersiden, vender du den og steger den færdig på den anden side. Gentag med resten af æggemassen.
Servering:
Læg omeletterne på tallerkener. Skyl og tør spinaten. Hak valnødderne groft. Fordel spinat, gedeost i mindre bidder og valnøddekerner over omeletterne, og top med de stegte svampe. Fold omeletten sammen, og servér med det samme.
Søgeord: omelet, omeletrulle, omelet med gedeost, vegetaromelet
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
omelet, omeletrulle, omelet med gedeost, vegetaromelet
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/omeletruller-med-gedeost-svampe-og-valnoedder/