Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ørred med hvidløg, chili og grønt

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
600 - 700
g
Havørred "fersk, delt i mindre stykker"
fersk, delt i mindre stykker
2
tsk
Hvidløg "knust hvidløg og chili"
knust hvidløg og chili
2
tsk
Groft salt
4
spsk
Vegetabilsk olie
2 - 3
stk
Gulerod / Gulerødder "i stave"
i stave
4
stilke
Bladselleri "i stave"
i stave
4
stk
Skalotteløg "i tynde skiver"
i tynde skiver
2
stk
Citrongræs "fra glas eller friske"
fra glas eller friske
2
spsk
Vegetabilsk olie
4 - 5
spsk
Citronsaft
1
tsk
Groft salt
0,5
tsk
Peber "friskkværnet"
friskkværnet

Tilbehør: friske korianderblade eller hakket persille og ris

Fremgangsmåde

Lav en blanding af knust hvidløg og chili, salt og olie og vend fisken i blandingen. Gnid et ildfast fad med olie og anbring gulerødder, bladselleri, løg og

citrongræs i fadet og hæld citronsaft over. Krydr med salt og peber. Anbring fisken ovenpå grøntsagerne, og hæld resten af krydderiblandingen over.

Kom fadet i en forvarmet ovn og bag retten i 25-30 minutter ved 200°C. Fisken skal være gennemstegt, og der skal være bid i grøntsagerne.

Pynt med korianderblade eller persille og server sammen med kogte ris.



Søgeord: ørred, hovedret, opskrift, mad, chili, grønt, hvidløg, citrongræs, bladselleri
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
ørred, hovedret, opskrift, mad, chili, grønt, hvidløg, citrongræs, bladselleri
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/oerred-med-hvidloeg-chili-og-groent/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her