Logo
www.mad-og-drikke.dk

Nøddekage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Smør
125
g
Sukker / melis / stødt melis
125
g
Hasselnødder "blendede"
blendede
150
g
Hvedemel
Fyld
100
g
Sukker / melis / stødt melis
125
g
Hasselnødder "blendede"
blendede
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang) "kornene heraf"
kornene heraf
1,5
dl
Piskefløde

12 stk. julebagværk

Fremgangsmåde

Pisk smør og sukker meget lyst og luftigt og bland nødder og mel i dejen, der ikke skal andet end lige samles. Stil den evt. koldt lidt.

Del den i to og rul ud, så den passer til en tærteform med løs bund. Læg den ene del i den smurte form. Rør alle dele til fyldet sammen og kom over dejen, læg det andet stykke dej over og tryk ned langs kanten, så den lukker til.

Bages ved 180 grader i 45 min., til den er gennembagt. Skæres ud i stykker og drysses med sigtet flormelis.



Søgeord: nøddekage, juleopskrifter, jul, hasselnødder, julebagværk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
nøddekage, juleopskrifter, jul, hasselnødder, julebagværk
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her