Logo
www.mad-og-drikke.dk

Nem anderilette

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Confiterede andelår
2
dl
Andefedt
2
stilke
Frisk timian "eller rosmarin"
eller rosmarin
Salt
Peber
Atamon

2 glas


Fremgangsmåde

Pil kødet fra de confiterede andelår med 2 gafler. Findel halvdelen af kødet i små strimler, og hak den anden halvdel fint, eller blend den. Rør al andekødet med knap halvdelen fa andefedtet, og smag til med hakkede krydderurter, salt og peber. Pres andekødet lidt sammen, og hæld resten af andefedtet over, så det forsegler andekødet i toppen. Sæt låg på glasset, og sæt det på køl i et par timer.

 

Brug anderilettem som snack på brød, forret, i salater eller på julefrokostbordet.

 

Hvis du ønsker at tilsætte selve andekødet mere fedt, så rør evt. kødet med lidt bouillon i stedet.



Søgeord: anderilette
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Appetizer , Salat , Tilbehør , Snacks

Opskriftstype:
Finere madlavning

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
anderilette
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her