Logo
www.mad-og-drikke.dk

Natmadshorn

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 16 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
1,5
dl
Mælk
75
g
Margarine
25
g
Gær
0,5
tsk
Salt
350
g
Mel
Æg "til pensling"
til pensling

Fremgangsmåde
Margarinen smeltes, mælken lunes så gæren kan udrøres deri, margarinen tilsættes sammen med de øvrige ingredienser, dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning til dobbelt størrelse et lunt sted i ca. 30 min.

Dejen slåes ned og udrulles til 2 plader, hver dejplade deles i 8 trekanter, fyldet lægges på den brede ende og trekanterne rulles sammen fra den brede ende mod midten. Bøjes til horn og efterhæver på pladen ca. 20 min. Pensles med æg.

Bages ved 200 grader i ca. 15 - 20 min.

Forslag til fyld
Røget filet ( ½ skive pr. horn )
Spegepølse ( ½ skive pr. horn )
½ tsk. flødeost og en benfri sild pr. horn
½ bayersk pølse med lidt sennep og ketchup


Søgeord: natmad, horn, bagværk, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Brød , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Sommerfest , Studenterfest , Fest , Gæstemad

Søgeord:
natmad, horn, bagværk, opskrift
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her