Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mørbrad orange

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
750
g
Svinemørbrad
1
spsk
Olie
Salt
Peber
2
dl
Vand
1
stk
Svinebouillonterning
2
dl
Appelsinjuice
4
spsk
Maizena / maizenamel
150
g
Hvidkål
150
g
Perleløg
1
dl
Piskefløde
1
dåse
Mandariner
Sukker / melis / stødt melis
Salt
Peber
1,2
kg
Kartoffel / kartofler
400
g
Broccoli

Fremgangsmåde

Brun mørbraden i olien ved jævn varme til den er gylden på alle sider. Drys med salt og peber. Kom vand ved og lad den småsnurre i 15-20 min.

Kog kartoflerne og pil dem derefter. Damp broccolien, som plukkes i små buketter.

Tag mørbraden op og lav saucen. Tilsæt bouillonterning og juice og kog det op. Snit hvidkålen meget fint og tilsæt den til skyen. Kom perleløgene i og lad dem småsnurre med i 5-7 min. Jævn med maizenamelet og tilsæt fløden. Kom mandariner i og varm dem ganske let. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.

Skær mørbraden i tynde skiver. Anret dem ovenpå orangesaucen og med broccoli og små nykogte kartofler.



Søgeord: Mørbrad, svinemørbrad, svinekød, , svin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
Mørbrad, svinemørbrad, svinekød, , svin
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her