Logo
www.mad-og-drikke.dk

Minipizzaer med kartoffel, gedeost og pesto

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
6
stk
Pitabrød "gerne grove"
gerne grove
2
spsk
Olivenolie
500
g
Kogte kartofler
12
skiver
Pancetta
150
g
Gedeost "fast i rulle"
fast i rulle
3
stilke
Rosmarin
Salt
Peber
Spinatpesto:
200
g
Frisk babyspinat
1
håndfuld
Bredbladet persille
0,5
dl
Olivenolie
0,5
stk
Citron "usprøjtet"
usprøjtet
Salt
Peber

Minipizzaerne er en god måde at få bugt med en rest kogte kartofler på.


Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne. Kog dem møre i letsaltet vand, og lad dem afkøle. Skær kartoflerne i skiver.

 

Tænd ovnen på 200°. Pensl pitabrødene med olivenolie, og fordel dem på en bagerist. Læg kartoffelskiverne i et taglagt mønster oven på pitabrødene.

 

Læg 2 skiver pancetta på hvert brød. Skær gedeost i skiver, og fordel dem på brødene. Drys med plukket rosmarin, salt og peber. Bag pitabrødene i ovnen i ca. 10 minutter.

 

Spinatpesto:
Skyl og tør spinat og persille. Riv skallen af citronen. Blend spinat og persille med olivenolie, citronskal, salt og peber i en foodprocessor til en ensartet pesto.

 

Skær evt. pitabrødspizzaerne i kvarte, og servér med en god skefuld spinatpesto.



Søgeord: minipizza, minipizzaer, pizza med kartofler, pizza med pesto, pizza med gedeost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet , Vegatarmad

Begivenheder:
Sommerfest , Studenterfest , Fest

Søgeord:
minipizza, minipizzaer, pizza med kartofler, pizza med pesto, pizza med gedeost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/minipizzaer-med-kartoffel-gedeost-og-pesto/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her