Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Mexikanske kødboller med salsa

Der er ikke givet stjerner

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
skiver
Sandwichbrød "uden skorpe"
uden skorpe
3 - 5
spsk
Mælk
250
g
Hakket kalv "eller oksekød"
eller oksekød
250
g
Svinekød
1
stk
Løg "lille revet"
lille revet
1 - 2
spsk
Jalapeno "syltede, eller 1 frisk chili"
syltede, eller 1 frisk chili
1
stk
Æg "letpisket"
letpisket
1
tsk
Kommen "frø"
frø
2
spsk
Koriander "hakket frisk"
hakket frisk
1
l
Kødbouillon
2
spsk
Tomatpure

Spicy og kradsende - ca. 30 stk.

Fremgangsmåde
Riv brødet i grove stykker og opblød det med mælken i en skå1 i 2 minutter. Tryk væden ud og bræk brødet i mindre stykker. Bland det med begge slags fars, løg, æg kommenfrø ,frisk chili eller jalapenoerne og frisk koriander. Krydr det, blandingen bliver meget blød. Bland det godt med hænderne og rul farsen til ca 30 små boller.

Bland bouilonnen og tomarpureen i en stor gryde og bring dette i kog. Læg kødbollerne ned i bouilonnen, sæt varmen ned og lad bollerne simre i ca 20 minutter. Tag bollerne op med en hulske på et serveringsfad, sæt tandstikkere frem (uden smag)

Pynt med frisk koriander. Si og frys bouilonnen til senere brug til noget andet.


Søgeord: mexikansk, kødboller, salsa, , jalapeno
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
mexikansk, kødboller, salsa, , jalapeno
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/mexikanske-koedboller-med-salsa/
Kommenter
Giv stjerner
Navn:


Email:


Stjerner:

Evt. begrundelse:


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her